Spice of India

EN
Opening hours (for pickup)Fr: 12:00 until 21:30
CHEF KUCHNI POLECA/ CHEF'S RECOMMENDATION
SPICE OF INDIA CHICKEN SPECIAL
kurczak marynowany w jogurcie i przyprawami indyjskimi, smażony w głębokim oleju i serwowane z dodatkiem imbiru, chili i z wieżą cytryną/ Chicken marinated in yogurt and Indian spices, deep-fried and served with ginger, chili and fresh lemon
+
43,00 zł
SPICE OF INDIA MUTTON SPECIAL
Jagnięcina marynowana w jogurcie i przyprawami indyjskimi, smażony w głębokim oleju i serwowane z dodatkiem imbiru, chili i świeżą cytryną Mutton marinated in yogurt and Indian spices, deep-fried and served with ginger, chili and fresh lemon
Sold out
PUNJABI CHANA MASALA
ciecierzyca w sosie pomidorowo – cebulowym z imbirem, kolendrą i przyprawami indyjskimi / Delicious chickpeas in tomato-onion sauce blended with ginger, coriander and home-made Indian spices
+
36,00 zł
BANGAN BHARTA (SEASONAL GARDEN VEGETABLE/)
Bakłażan opiekany w glinianym piecu Tandoor i przygotowany w sosie pomidorowym z imbirem / Eggplant baked in Tandoor and prepared in tomato sauce whith ginger
+
38,00 zł
LAMB ROGANJOSH (SIGNATURE DISH)
Tradycyjne danie indyjskie z jagnięciny przygotowane wraz ze świeżymi ziołami i aromatycznymi przyprawami indyjskimi Traditional dish of lamb prepared with fresh herbs and aromatic Indian spices
+
54,00 zł
LAMB BHUNA MASALA (SIGNATURE DISH)
Soczyste kawałki jagnięciny marynowane w jogurcie i różnych przyprawach, powoli gotowane do perfekcji Succulent pieces of lamb marinated with yoghurt and various spices, slow cooked to perfection
+
56,00 zł
Loading animation